Centrum Pomp Ciepła NTS-Energy Sp.z o.o., Psary

8 Opinie
Sprawdzony wpis, zaktualizowany w dniu 2020-05-15

Godziny otwarcia

Godziny otwarcia ustalone w dniu 2020-04-09
poniedziałekPn
08:00 – 16:00
wtorekWt
08:00 – 16:00
środaŚr
08:00 – 16:00
czwartekCz
08:00 – 16:00
piątekPt
08:00 – 16:00
sobotaSoNieczynne
niedzielaNNieczynne
Czynne.
Zamyka za  2 h 25 min.
2 h 25 min

Opis

Centrum Pomp Ciepła i Wentylacji N.T.S.-Energy sp. z o.o. z Wrocławia, zajmuje się dystrybucją pomp ciepła i klimatyzacji HITACHI. Projektuje również instalacje i montuje pompy ciepła Hitachi, Mitsubishi, Samsung, Nibe i Buderus.
W ofercie kompleksowe oferty montażu pomp ciepła powietrznych i solankowych ( glikolowych) na terenie Dolnego Śląska, Śląska, Wielkopolski i innych województw na terenie Polski.


Opis firmy
Centrum Pomp Ciepła i Wentylacji N.T.S.-Energy sp. z o.o. to lider na rynku pomp ciepła.Posiada w swojej ofercie pompy ciepła o mocy 4-120 kW mocy grzewczej.Pompy ciepła gruntowe tak jak i powietrzne mogą posiadać zbiorniki CWU wbudowane dzięki temu są gotowym węzłem ciepłowniczym gotowym do wpięcia w obieg ogrzewania, CWU i dolnego źródła.Nowatorskie rozwiązania, nowoczesny designe i konkurencyjna cena spowodowały że są produktami najczęściej wybieranymi przez klientów.
Dokładny opis w języku angielskim
Welcome to the website of Modern Technologies and Systems sro NTS-Energy. Our mission is to deliver to your home complete solutions in the field of heating and air conditioning systems using modern water heat pumps and air. These devices meet the demanding requirements of modern buildings are energy efficient and environmentally friendly. Our heat pumps have the highest efficiency on the market grzewczym.Nowoczesny design and quiet operation make it one of the product of choice for heating. additional argument in the selection of our products is competitive price that results from avoiding middlemen supplying components to the heat pump and the cost of advertising and the media.
Słowa kluczowe:
wentylacja, rekuperacja, pompy ciepła, solary, dolne źródło, pompa ciepła powietrzna, pompa ciepła basenowa, pompa ciepła do ciepłej wody, pompa ciepła geotermalna, pompa ciepła gruntowa, pompa ciepła kompaktowa, pompa ciepła venus evi, sklep internetowy pomp ciepła, źródło odnawialne
Obszar działalności
Teren całego kraju.
Języki obce
Język Polski.
Akceptowane formy płatności
  • Cash
    Cash
  • Invoice
    Invoice
Centrum Pomp Ciepła NTS-Energy Sp.z o.o. widnieje w następujących kategoriach:

Opinie

Grzegorz Rejtowicz
Pompa ciepła Hitachi zamontowana

, 8 maja 2020

NTS-Energy zasłużyli na 5 * , a w szczególności Pan Paweł z Markiem za bardzo sprawny i estetyczny montaż pompy ciepła Hitachi Yutaki 8 kW. Wybór padł na NTS bo uzyskałem z żoną szereg istotnych informacji dotyczących samej pompy jak i sposobu jej montażu. Później już był montaż i radosna chwila samego uruchomienia wykonana przez inżyniera serwisu. Ku mojemu zaskoczeniu urządzenie zagrzało ciepłą wodę w zbiorniku w niecałe 30min. Jestem pod wrażeniem.
#pompa ciepła hitachi# hitachi z montażem
Napisz komentarz    Zgłoś nadużycie

11 maja 2020

Panie Grzegorzu, w imieniu spółki NTS-Energy dziękuję za pozytywną ocenę naszych pracowników. Życzę udanego użytkowania zamontowanej pompy ciepła. Pozdrawiam Prezes Zarządu Andrzej Wicher

25 maja 2020

Dziękujemy Panie Grzegorzu za pozytywną opinię o naszym Zespole.
Pozdrawiamy NTS-Energy

Zbigniew Bielawski

, 5 maja 2020

Współpraca z NTS-Energy to sama przyjemność, instalatorzy odwalili kawał dobrej roboty. Od montażu wentylacji poprzez ogrzewanie podłogowe kończąc na pompie ciepła Hitachi S 8 kW nowej generacji na r32. Dom dobrze docieplony, powierzchnia 180m2. Rekuperator tej samej firmy hitachi. Rurki i rozdzielacze Tece z 10 letnią gwarancja. Pozdrawiam Zbigniew Bielawski

11 maja 2020

Dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii. Dzięki takim opinią ja Pana wzrasta motywacja w całym naszym zespole.
Zarząd spólki NTS-Energy

Kornel Gawiński
Pompa ciepła Hitachi-modernizacja

, 4 maja 2020

Pompa ciepła Hitachi- szybki, profesjonalny i estetyczny montaż. Duża kultura osobista Zespołu. Pracownicy z działu ofert bardzo kompetentni, pomogli w doborze pompy ciepła oraz przy wnioskach do dotacji.Gorąco polecam Kornel Gawiński.
#Hitachi pompa ciepła# modernizacja
Napisz komentarz    Zgłoś nadużycie

25 maja 2020

Panie Kornelu, dziękujemy z pozytywną opinię.

, 9 kwietnia 2020

Dziękuję instalatorom z nts-energy za za fachowy i estetyczny montaż pompy ciepła Hitachi.
Właściwy dobór oraz ekspresowe uruchomienie.
Pozdrawiam Krzysztof Naukowski.

Pompa ciepła ETNA 10 kW

, więcej niż dwa lata temu

Po 2 sezonach grzewczych wszystko OK.Dom 190 mkw, 6 osób, wanna z hydromasażem+garaż.Rachunki za prąd podobne jak u kolegi z ekogroszkiem. Jest jedno ale, nie muszę bawić się w palacza.Obsługa serwisowa na wysokim poziomie, wyjaśnia szczegółowo i odpowiada na pytania.Duży+.
Pompa ciepła ETNA 10 kW
#pompa ciepła ETNA
Napisz komentarz    Zgłoś nadużycie

pokaż wszystkie opinie
Napisz opinię o: Centrum Pomp Ciepła NTS-Energy Sp.z o.o.!

Jeśli znasz Centrum Pomp Ciepła NTS-Energy Sp.z o.o. to podziel się swoją opinią!

Zamów Wpis Premium

Produkty/usługi

PC-Venus-inverter
Pompa ciepła inverterowa Venus 4-12 kW Powietrzna Pompa Ciepła Venus inverter współpracuje z zasobnikiem CWU i systemem grzania lub chłodzenia.Pompa ciepła inverterowa pobiera ciepło z otaczającego powietrza poprzez jednostkę zewnętrzną w układzie freonowym wymiennika i sprężarki oddaje je do układu wewnętrznego - hydrobox-u za 24000 PLN

Pompa-ciepla-VENUS-PWK
Pompa ciepła powietrzna Venus EVI 10 kW *DO CENTRALNEGO OGRZEWANIA , *CIEPŁEJ WODY I KLIMATYZOWANIA POMIESZCZEŃ. *DO TEMPERATURY ZEWNĘTRZNEJ - 25 C Prezentowane pompy ciepła są urządzeniami przeznaczonymi do ogrzewania ciepłej wody użytkowej oraz centralnego ogrzewania. Doskonałe dla domów jednorodzinnych. 24600 PLN

Etna-GWS
Pompa ciepła gruntowa 6kW glikol-woda. Nowoczesna pompa ciepła gruntowa 6 kW glikol-woda.Oparta na podzespołach : spreżarka Copelland, wymiennik Honeywell, zawór rozprężny Saginomiya, pompy obiegowe Wilo, panel sterowania w języku polskim.Wysoki współczynnik COP. 14760 PLN

Pompa-ciepla-ETNA-GWK
Pompa ciepła gruntowa 6kW z zasobnikiem CWU Nowoczesnej generacji kompaktowa pompa ciepła 6kW z zasobnikiem CWU- 150litrów.Posiada sprężarkę Hitachi,zawór rozprężny Saginomiya,pompy obiegowe Wilo,wymiennik Honeywell,polski panel.Gotowa do wpięcia w obiegi CWU,CO i dolnego źródła.Pompa ma tryb grzania zimą i chłodzenia latem, zawsze 17800 PLN
Facebook

Download

Katalog pomp ciepła glikol-woda Etna
Katalog pomp ciepła glikol-woda Etna
PDF z 2014-07-03 - 1067 KB
Ściągnij plik
Pompa ciepła powietrze-woda Venus inverter
Pompa ciepła powietrze-woda Venus inverter
PDF z 2014-07-03 - 2195 KB
Ściągnij plik
Pompy ciepła Hitachi
Pompy ciepła Hitachi
PDF z 2020-04-09 - 2396 KB
Ściągnij plik

Podobne firmy w pobliżu

  1. UL. LOTNICZA 90
    51-180  Szymanów
    71 352 78 28
  2. OSOBOWICKA 147/8
    51-001  Wrocław
    516 837 417
  3. Podwórcowa 7A
    50-213  Wrocław
    501 231434
  4. Maślicka 154
    54-107  Wrocław
    71 354 40 29
  5. UL. DRZEWIECKIEGO 5
    54-129  Wrocław
    (71) 351-56-95
  6. Zobacz na mapie wszystkie podobne firmy w pobliżu